таг: објавивме

ФОТО | Враќање во седумдесеттите: Капутот од овчо крзно е хит...

0
Веќе објавивме дека капутите од овча кожа се еден од главните трендови оваа зима, што значи дека сите ѕвезди со уникатен стил...