таг: објават

САД со нов пакет воена помош за Украина вреден 725 милиони...

0
САД денеска ќе објават нов пакет помош за Украина во висина од 725 милиони долари, што ќе вклучува муниција и...

САД ќе објават нова воена помош од 3 милијарди долари за...

0
Се очекува Соединетите држави да објават нов пакет безбедносна помош за Украина во вкупна вредност...

САД утре ќе ги објават новите санкции против Русија

0
САД утре ќе објават нови пакет-санкции против руските политичари и олигарси кога претседателот Џо Бајден...