таг: обраќаат

Мајките делфини користат „бебешки говор“ кога ги повикуваат младенчињата

0
Кога луѓето му се обраќаат на бебе или мало дете, тие користат таканаречен „бебешки говор“. Но, неодамна беше откриено дека и мајките-делфини користат...