таг: о́бласть

ДРАМА НА РУСКИ АЕРОДРОМ: Слетувањето се претвори во борба на пилотот...

0
Магаданска област (руски:Магада́нская о́бласть) е федерална област во Русија. Административен центар е градот Магадан. Временските услови во Магадан деновиве се многу лоши и тешки....