таг: обиколка

Д-р Чибишев: Отпадот кај Ѓорче е сериозна закана по здравјето на...

0
При редовна обиколка од страна на Државниот инспекторат за животна средина на територијата на Општина Ѓорче Петров, на 10 октомври лоцирано е одлагање...

Го сакаме и признаваме македонскиот јазик, имаме братски односи и никакви...

0
Со обиколка на манастирот Прохор Пчински и заедничка литургија на Македонската и Српската...