таг: обиделе

Ова е најретката крвна група: Со неа се родени само 43...

0
Ако некогаш сте се обиделе да ја пронајдете најретката крвна група на Интернет, веројатно сте наишле на повеќе прашања отколку одговори. ...

Околу 200 мигранти се обиделе да ја пробијат оградата на полско-белоруската...

0
Околу 200 мигранти се обиделе да ја пробијат оградата на полско-белоруската граница доцна...

Мигранти кои се обиделе да влезат во Полска вратени назад во...

0
Неколку групи на мигранти кои се обиделе да ја преминат границата меѓу Белорусија и Полска...