таг: обемот

Гардијан: Научниците шокирани од димензиите на поплавите во Германија!

0
Интензитетот и обемот на поплавите во Германија оваа недела ги шокираа научниците коишто ги следат климатските промени и кои не очекуваа некои рекорди...