таг: обележана

ВИДЕО: Паднати далноводи и искорнати дрвја, снегот направи пустош во САД

0
По празничната недела обележана со откажувања на летови и рекордно зголемување на случаите на Ковид-19,...

Спортски настани кои ја одбележаа годината зад нас

0
И 2020 година беше обележана со спортски настани, но пандемијата на коронавирусот воглавно „диктираше“ и поради која беа одложени, откажани многу натпреварувања....

Во Виена за прегласно слушање на Куранот во автомобил – казна...

0
Кон крајот оваа година обележана од корона-пандемијата, бројни казни од полициски службеници во Австрија предизвикаа бура во јавноста… Но, една посебно се издвојува....