таг: обврската

Федерален судија во Флорида ја укина обврската за маски во авионите...

0
Федерален судија во Флорида ја укина обврската за носење маски во авионите и во јавниот...

Израел повторно воведува задолжителни маски во затворено

0
Израелското Министерство за здравство повторно ја воведе обврската за носење заштитни маски во затворен простор почнувајќи од...