таг: обвинителен

Поднесено обвинение за масовното убиство во Србија

0
Вишото јавно обвинителство Смедерево поднесе обвинителен акт против Урош Б. за масовното убиство во селата Дубона и Мало Орашје на 4...

Покренато обвинение против родителите на малолетникот кој уби десетмина во училиште...

0
Вишото јавно обвинителство во Белград поднесе обвинителен акт против таткото и...