таг: Нутриционистот

„Зелка диета“ по рецепт на југословенски нутриционист, најдобра за брзо чистење...

0
Нутриционистот Предраг Ненадиќ, кој важи за еден од најпознатите нутриционисти од поранешна Југославија, неодамна потсети познатата „диета со зелка“ со која можете да...