таг: Нострадамус

Удар од метеор и поплави, еве што се’ предвидел Нострадамус за...

0
За 2022 година Нострадамус предвидел удар на метеор и дожд астероиди. Ударот на метеорот е нешто за што се зборуваше и во 2021...