таг: носители

Во Косово коронавирусот надмина бројка од над 10 илјади атктивни случаи

0
Бројката на активни носители на коронавирусот во Косово за прв пат надмина 10 илјади и, вклучително новозаболените 529 од Ковид-19 минатото деноноќие,...