таг: нормалa

Враќањето во нормала можеби ќе биде дури во 2023 година

0
Враќањето во нормалa поради пандемијата на коронавирус може да се очекува во 2022 година, но дури и во 2023, изјави професорот Жан-Франсоа Делфрејзи,...