таг: нормален

Не претерувајте, но ПЦУЕЊЕТО Е ЗДРАВО!

0
Пцуењето стана речиси нормален дел од секојдневниот разговор, а богатството на пцуење на нашиот и балканските јазици се чини дека е на завидно...

Мицотакис најавува враќање во нормалата кон средината на мај

0
Враќањето во нормален ритам и отворање на економските активности во Грција се очекува да почне кон средината на мај, кога е предвидено и...

Зошто и по вакцинацијата носењето маски повторно ќе биде задолжително?

0
Вакцините се ветување за нормален живот на целиот свет, но по добиената доза нема да значи дека конечно може да се ослободиме...