таг: Норвешки

Норвешки експерти: Силен имунолошки одговор е причина за појава на тромб...

0
Норвешки медицински лица тврдат дека ја откриле причината за несаканите ефекти по примањето на вакцината на „Астра Зенека“, објави весникот „Верденс Ганг“. ...

Откриена причината за несаканите ефекти по примањето на вакцината на „Астра...

0
Норвешки медицински лица тврдат дека ја откриле причината за несаканите ефекти по примањето на вакцината на „Астра Зенека“, објави весникот „Верденс Ганг“. ...