таг: нон

Австрија со нон пејпер повикува на постепено интегрирање на Западен Балкан...

0
Австрија до земјите членки на Европската Унија проследила таканаречен „нон пејпер“ во кој се залага...

Црна Гора протера рускиот дипломат

0
Црна Гора денеска прогласи руски дипломат за персона нон грата поради кршење на дипломатските норми...