таг: Номинациите

Објавени се номинациите за Греми наградите за 2024 година

0
реклама Објавени се номинациите за Греми наградите за 2024 година. Нив ги предводи Солана...

Објавени номинациите за „Golden Globe Awards“: Еве ги фаворитите

0
Номинациите за 78-мите годишни награди „Golden Globe“, прославувајќи ги најдобрите остварувања во телевизијата и филмот, се конечно објавени. Номинираните за...