таг: Новосадскиот

Градоначалникот на Нови Сад го потврди одржувањето на ЕГЗИТ Фестивалот ова...

0
Новосадскиот градоначалник Милош Вучевиќ, изјави дека, благодарение на големиот успех на Србија во масовната вакцинација, ЕГЗИТ (Exit) Фестивалот има можности да се...