таг: новодијагностицирани

Во Македонија годишно се дијагностицираат меѓу 90 и 120 нови пациенти...

0
Во Македонија, бројот на новодијагностицирани пациенти со мултипла склероза (МЦ) постојано расте, бидејќи секоја година се дијагностицираат нови 90-120 пациенти. Околу 60 пациенти...