таг: Новогодишна

Римјаните мора да возат за да свети елката во градот

0
Главната новогодишна елка пред зградата на градското собрание на Рим на Пјаца дел Кампидољо беше осветлена оваа година со помош на велосипеди кои...

Метео за новогодишната ноќ: Снег само на планините, 1 јануари со...

0
Новогодишна ноќ со врнежи од снег ќе има само на повисоките места. Во пониските предели, според метеоролозите, ќе биде суво, а во...