таг: новинарските

„Би-Би-Си“ се извини за интервјуто на Мартин Башир со принцезата Дaјана...

0
„Би-Би-Си“ ги прекрши новинарските стандарди имајќи предвид дека нивниот новинар Мартин Башир успеал да дојде до интервју со принцезата Дајана во 1995...