таг: ниско

Геополитиката ги турка надолу цените на нафтата

0
Нафтата се спушти во четвртокот, движејќи се околу двомесечното ниско ниво, бидејќи предложената ценовна граница на руската нафта од земјите на...

Во Словенија следуваат ограничувања за невакцинирани

0
Словенија по вакцинирањето е на ниско ниво од европски размер, па министерот за здравство Јанез Поклокар повторно...

Невладини: Ниско ниво на транспарентност кога се склучуваат договори за автопатиштата

0
Владата има ниско ниво на транспарентност при склучувањето на договори за изградба на автопатските делници 8 и 10. Граѓанските организации апелираат властите да...