таг: ниската

Цитрусното овошје е вистински еликсир за здравјето

0
Поради ниската енергетска вредност го намалува ризикот од дебелина, додека високата содржина на антиоксиданти го намалува ризикот од хронични болести. Цитрусното овошје...