таг: нипа

Британска научничка предупредува на нова пандемија: Овој вирус убива половина од...

0
Вирусот нипа, кој убива најмалку половина од заразените, може да ги предизвика една од следните пандемии, предупреди познатата британска научничка Сара Гилберт, која...