таг: никој

Пораст на бројот на заболени од новата варијанта на коронавирусот

0
Иако никој од нас кој планира празнични собири или патувања не сака да слушне лоши вести, фактите укажуваат на зголемување на бројот на...

Мозокот се буди пет минути после телото

0
Никој не сака да му се вклучи алармот рано наутро. Секогаш недостасуваат оние фамозни „уште пет минути“, а за многумина е чаре да...

Петте најпосесивни знаци со кои е тешко да се биде во...

0
реклама НИКОЈ не сака да биде лишен од својата слобода, но кај некои хороскопски...

На конкурсот за акушерки на Клиниката за гинекологија не се пријавил...

0
Никој не се пријавил на конкурс за акушерки кој го објавил Клиниката за гинекологија. Поради  ова, била преземана иницијатива со средното медицинско „Панче...

На конкурсот за акушерки на Клиниката за гинекологија не се пријавил...

0
Никој не се пријавил на конкурс за акушерки кој го објавил Клиниката за гинекологија. Поради  ова, била преземана иницијатива со средното медицинско „Панче...

Каква миризба е таа долу? Мириса на риба, амонјак, квасец…

0
Се разбира, никој не сака непријатна вагинална миризба, па кога ќе почувствуваме дека „таму долу“ нешто не е во ред, разбирливо е да...

Новата недела носи неочекувани изненадувања, предизвици на работа и несогласувања во...

0
реклама НОВАТА недела во никој случај нема да биде досадна. Ѕвездите предвидуваат дека ќе биде...

Овие хороскопски знаци остануваат во пријателски односи со поранешниот партнер

0
На НИКОЈ не му е лесно да ја прекине љубовната врска, но некои луѓе можат мирно да раскинат. Дури и ако страдаат длабоко...

Вештачката интелигенција пронајде предок „дух“ во човечкиот геном

0
Никој не знае која била таа, но во секој случај била поинаква: Тинејџерка од пред повеќе од 50.000 години, со чудна...

Овие знаци се убедени дека се подобри од другите и со...

0
НИКОЈ не сака другите да го гледаат со презир, било да е тоа во деловни или приватни ситуации. За некои луѓе овој начин...