таг: Никита

Децата од Украина не можат да посетуваат градинка

0
Две и пол годишниот Никита и петгодишниот Андреј, првите деца од Украина кои заедно со...

Тинејџер осуден на пет години затвор за „тероризам на Minecraft“

0
Рускиот тинејџер Никита Уваров е осуден на затвор бидејќи планирал да го уништи локалното седиште на Федералната служба за безбедност на Руската Федерација...