таг: нивоа

СЗО: И пониските нивоа на загадување на воздухот се штетни за...

0
Светската здравствена организација објави дека и пониските нивоа на загадување на воздухот се штетни за...

Косово ги отвора вратите на училиштата

0
Наставата на сите нивоа во средното образование во Косово, од понеделник, ќе продолжи без ограничувања на физичкото...