таг: нивната претставничка Монтењ и

Ќе настапува од дома: Коронавирусот ѝ го оневозможи одењето на австралиската...

0
Австралиската телевизија Ес-би-ес потврдила дека нивната претставничка Монтењ и останатата австралиска делегација нема да можат да отпатуваат во Холандија на Евросонг 2021 година, па затоа ќе се натпреваруваат од дома, користејќи...