fbpx

таг: несакана

Само еден лекар пријавил сомнеж за смрт на пациент по вакцинација...

0
Лекарот кој ќе утврди несакана реакција после примена вакцина за Ковид-19, го пријавува случајот до МАЛМЕД по еклектронски пат и пријавува до епидемилошката...