таг: непроценливото

Жените – неприкосновени борци за промени, со стремеж за слобода и...

0
Денешниов ден го одбележува непроценливото значење на жената воопшто, во сечиј живот, како на индивидуално, така и на колективно ниво. Несомнено 8-ми...