таг: непријатно

Зошто луѓето се чувствуваат непријатно кога го слушаат својот глас на...

0
реклама Многумина се чувствуваат непријатно, неудобно, па дури и вознемирени кога го слушаат сопствениот глас...

Ботоксот ефикасен за хронична главоболка

0
Мигрените се прилично непријатно невролошко нарушување кое најчесто се јавува периодично и епизодно. Неочекуванo, третмани кои можат да помогнат при оваа состојба се...