таг: непризнаената

Започнува ли Путин нова „специјална операција“ – одметнатиот регион во Молдавија...

0
ДРАГАН МИШЕВ Локалните пратеници на непризнаената самопрогласена Приднестровска молдавска република (регионот Транснистрија) во Молдавија апелираа до Советот на Руската Федерација и...