fbpx

таг: непречено

Вчера аплицирани 13.137 вакцини

0
Вакцинацијата се одвива непречено на сите пунктови низ државата, а во тек е и теренска вакцинација. На вакциналните пунктови во државата и на...

Досега вакцинирани над половина милион граѓани

0
Вакцинацијата се одвива непречено на сите пунктови низ државата, а во тек е и теренска вакцинација. На вакциналните пунктови во државата и на...

245.231 граѓани примиле две дози вакцина

0
Вакцинацијата се одвива непречено на сите пунктови низ државата, а од Министерството за здравство велат дека интересот за вакцинација секојдневно се зголемува. До...

Вчера се аплицирани 9 123 вакцини

0
Вакцинацијата се одвива непречено на сите пунктови низ државата. Интересот за вакцинација секојдневно се зголемува, велат од Министерството за здравство. На вакциналните...

Земјоделски инспекторат: Стигнуваат приговори од тутунарите, вчера откупени 440 тони по...

0
Непречено тече откупот на тутунот во Прилеп. Производителите ги носат договорените количини на вагите, но го оспоруваат она што сметаат...

Во Прилеп тутунарите постигнаа договор со откупувачите, а посредуваше министерот Хоџа....

0
Откупот на тутунот непречено да продолжи, реална процена на квалитетот на родот, а министерот за земјоделство секојдневно да објавува колкави...