fbpx

таг: Непредвидливоста

Доколку сите носиме заштитни маски во следните 3 месеци можат да...

0
Непредвидливоста на коронавирусот ни покажа дека животот може да се смени во целост. Да стравуваме и да изгубиме сакани личности. Речиси целиот...