таг: непожелни

Русија протера петмина хрватски дипломати, а на хрватскиот амбасадор му беше...

0
Русија прогласи за непожелни пет хрватски дипломати во хрватската амбасада во Москва, а на хрватскиот...

Петмина руски дипломати во земјава прогласени за „нон грата“

0
С. Македонија прогласи за непожелни личности пет руски дипломати. Одлуката на МНР му била соопштена...