таг: неплодност

Тестирање на неплодност: Третман и протокол за максимизирање на вашиот успех

0
Како се тестира неплодност и што треба да се преземе, детално ни објаснува д-р Татјана Гуржанова, специјалист акушер, гинеколог и ИВФ-специјалист, основачка...