таг: Неосновано

На рафтовите нема млеко со афлатоксин, неосновано се шири паника, тврди...

0
Неосновано ширење паника и доведување на граѓаните во заблуда е последната објавена вест на Цветан Трипуновски, претседател на Комисија за земјоделство, шумарство и...