таг: Неодамнешна

Почести турбуленции за време на летовите

0
реклама Една неодамнешна студија покажа дека турбуленцијата во текот на летот, онаа која предизвикува потенцијално застрашувачки лет,...

Како вежбањето влијае на кардиоваскуларното здравје

0
реклама Една неодамнешна студија покажа дека редовната умерена до енергична физичка активност во текот на...

ЖЕНИТЕ СИ ГО КАЖАА СВОЕТО! Еве КОЛКУ треба да трае „ЖЕШКАТА...

0
Една неодамнешна студија покажа колку долго треба да трае „жешката акција“, не вклучувајќи ја предиграта Со оглед на денешното брзо темпо на...

Вакцината против корона вирус го намалува ризикот од пренесување на вирусот

0
Неодамнешна студија направи прв чекор кон одговарање на важно прашање во врска со вакцините против Ковид-19, откривајќи дека луѓето кои се вакцинирале имаат...

Истражување: Вакцината против Ковид-19 го намалува ризикот од пренесување вирусот

0
Неодамнешна студија направи прв чекор кон одговарање на важно прашање во врска со вакцините против Ковид-19, откривајќи дека луѓето кои се вакцинирале имаат помало вирусно...