таг: необјавена

Најавена книга со 1.000 писма меѓу Фројд и внуката на Наполеон

0
Необјавена преписка на познатиот австриски психолог Зигмунд Фројд, со повеќе од илјада писма разменети со Мари Бонапарта, ќе биде објавена во октомври, објави...

Вакцината на Фајзер/БиоНТек може да спречи инфекција

0
Според необјавена студија, вакцината против коронавирус, развиена од Фајзер и БиоНТек, може да заштити од инфекција, што може да го зголеми потенцијалот на...