таг: ненаспаноста

Ненаспаноста може лошо да влијае врз љубовната врска

0
Неквалитетниот сон, т.е. ненаспаноста може да има многу лош ефект врз една љубовна врска, посочува истражување објавено во списанието „Сајенс“ за социјална психологија...