таг: немилосрдно

Д-р Беќаровски: Словенечкиот здравствен фонд е 11 пати, а хрватскиот 7...

0
Цунамито за жал немилосрдно се доближува, пишува на својот Фејсбук профил д-р Нико Беќаровски, од Универзитетската клиника за Токсикологија, правејќи споредба на процентот...