таг: неконтролирано

Аеродромите во Шпанија се затворени, делови од кинеска ракета неконтролирано паѓаат...

0
Неколку аеродроми во Шпанија го затворија воздушниот простор поради неконтролирано паѓање на делови од кинеска...

Сараево го доживува сценариото од Бергамо – лекарите загрижени дека луѓето...

0
Во БиХ, коронавирусот неконтролирано се шири, а здравствениот систем е преоптоварен со денови. Во последните 24 часа биле регистрирани 824 нови случаи во...