таг: Некому

Најголемите „налепници“ на Зодијакот: На овие хороскопски знаци им треба најмногу...

0
Убаво е да знаеме дека некому му требаме, но проблемите се јавуваат кога тоа ќе стане навика. Ако сте во врска со некој...

Се празнува Преподобен Јоаникиј Велики, од Бога добил големи дарови

0
Црквата ретко дава некому назив Велик. А кога свеста на соборната личност, т.е. на Црквата, ќе го даде некому овој назив, значи дека...

Спиењето со или без чорапи открива многу за вас

0
Некому му е удобно да спие со чорапи, а некој повеќе ужива бос во кревет. Иако сме уверени дека тоа е навика, психолозите...