таг: неколкудневни

Сè потешка евакуација на цивилите од воените зони во Украина

0
По неколкудневни неуспешни обиди, 160 приватни автомобили кои превезуваа украински цивили успеаја да го напуштат градот Мариупол. Бројните обиди за воспоставување...