таг: неиспровоцирана

Смит: Путин не победува, две години во војна за која погрешно...

0
Оваа неиспровоцирана и неоправдана агресија нанесе огромен данок врз народот на Украина кој ги крши меѓународното право и човековите права со овој варварски...