fbpx

таг: неидентификувани

Убиен претседателот на Хаити

0
Претседателот на Хаити, Жовенел Моиз е убиен откако група неидентификувани лица ја нападнаа неговата приватна резиденција околу...

Екс шеф на разузнавачката служба на САД: Јавноста треба да ја...

0
Воените пилоти и сателитите на САД снимиле многу повеќе неидентификувани летечки објекти (НЛО) ширум светот отколку што...