таг: независен

И следната година ќе мора да се вакцинираме, предупредува германски вирусолог

0
Шефот на германскиот независен советодавен панел за вакцинација, вирусологот Томас Мертенс, изјави дека е многу веројатно дека сите ќе треба повторно да се...

Идната година ќе треба пак да се вакцинираме, смета германски експерт

0
Шефот на Постојаниот независен советодавен комитет на Германија за вакцини вели дека е веројатно следната година сите да треба повторно да се вакцинираат...

Германски експерт: Идната година веројатно нова вакцинација против коронавирусот

0
Шефот на Постојаниот независен советодавен комитет на Германија за вакцини вели дека е веројатно следната година сите да треба повторно да се вакцинираат...

Интервју со Хаџиевска: Државата не е подготвена да ги поддржи истражувачите

0
Како независен истражувач, Хаџиевска се среќавала со ниската достапност на изворна документација, проследена со архивска неорганизираност. Од една страна, смета Хаџиевска, овие...