таг: Недостигаат

„Дали си подготвена“ – премиера на филм за подигање на јавната...

0
Недостигаат матични гинеколози, а има и случаи на незаконската наплата на услуги кај некои од нив, кои инаку се бесплатни. На ова укажува...