таг: неделник

Бестселерот „Мојот маж“ на Румена Бужаровска е книга на неделата во...

0
Во угледниот неделник „Шпигел“ за книга на неделата е избрана збирката раскази „Мојот маж“, бестселер на македонската писателка, професорка и преведувачка Румена...